Een geheel verzorgde schildervakantie in de mooiste streek van Midden-Frankrijk

Inloop Atelier

In het leven geroepen voor de vaste bewoners van de Morvan, tweede huizenbezitters en iedereen die wat langer in de Morvan verblijft. Het atelier is toegankelijk voor beginners en gevorderden. Je maakt kennis met verschillende technieken, visie en tal van andere zaken die met tekenen en schilderen te maken hebben. Een persoonlijke benadering staat hierbij voorop: waar de één zich thuis voelt in grafische precisie zal de ander pas warm draaien met de grote kwast in de hand. Met alles wat daar tussenin zit; de ontdekking en ontwikkeling van je eigen handschrift en stijl gaat samen met het leren van en met elkaar. Natuurlijk is er ook volop aandacht voor kunst en kunstgeschiedenis.

Arrangement:
Je bent iedere vrijdagochtend welkom van 9.30 tot 13.00 op Atelier Morvan. Dit kost € 20,- p.p. per ochtend, inclusief teken- en schildermaterialen, inclusief koffie/thee. Het is ook mogelijk om een tienrittenkaart te kopen voor € 175,-. Deze kaart is onbeperkt geldig.

Er wordt voornamelijk geschilderd met acrylverf. Als je met olieverf of aquarelverf wilt schilderen, dan moet je dit zelf meenemen.